Miljonair Fair

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Dexior Financial BV Standinrichting: Miljonair Fair Amsterdam en Kortrijk in 2006.

Lintspel

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Beursmodel. Opdrachtgever: Firm United Healthcare

Vuurtoren

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Promotiemodel. Opdrachtgever: Firm United Healthcare

Automobiel management

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Automobiel Management. AMbitie Award Prijs exclusief ontworpen voor deze gelegenheid. Het verbeeld een auto die korter dan achttien maanden op de markt is maar dat de jury kansrijk acht om de 'echte' prijs (Zakenauto van het Jaar) te winnen.

Quatre Isle (groot)

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Dexior Financial BV Locatie: Miljonair Fair 2007 Amsterdam Beursmodel: model van het Caraibische eiland Quatre Isle. Show model ter illustratie van de situatie voorafgaande aan de ontwikkeling.

Quatre Isle

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Dexior Financial BV. Showmodel: koffer met maquette van het ongerepte Caribische eiland Quatre Isle, situatie 2007 voor ontwikkeling.

Cochlear

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Cochlear België. Transparant model vervaardigd om de inplantabele hoorapparatuur van Cochlear te demonstreren. In het linkergedeelte van het model, het hoofd, komen de geluidstrillingen binnen, waarna ze doorgestuurd worden naar het rechtergedeelte, het slakkenhuis, waar ze worden gevisualiseerd door bewegende blauwe lichtjes. Client: Cochlear Belgium. Transparant model made to demonstrate the implanteable hearing equippement of ...

Grondprofiel banscheiding

[vc_column width="2/3"][vc_column width="1/3"]Opdrachtgever: Provincie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland Lokatie: Banscheiding in het Ilperveld Grondprofiel van de afdekking van de voormalige "zuurteervijver" in het Ilperveld
Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën